top of page

Onze diensten

Trainen

Heb je het gevoel dat je to-do-lijstje steeds langer wordt omdat je niets kunt doorstrepen? Wat voor een oplossing zoek je? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Staat het welzijn en veiligheid van jou en je collega's op je wensenlijst? Graag ontwikkel ik dan samen met jou een opmaat training en programma. Neem vandaag nog contact op met mij.

Inspireren & Ontwikkelen 

Wil een meer evenwichtiger levensstijl? Stel je ook jouw welzijn voorop? Graag werk ik samen met jouw preventief zodat we tijdig komen tot het leven in jouw gewenste situatie. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter in je vel zit. Bel nu voor een eerste kennismaking.

Vertrouwen

Als vertrouwenspersoon bied ik vanuit mijn eigen kwetsbaarheid en ervaring opgedaan door een langdurige achtergrond binnen de hoge risico sector een veilige omgeving. Een luisterend oor met advies en voorlichting daar waar iemand ongewenste omgangsvormen of integriteitsschendingen ervaart binnen een organisatie. Wil je meer weten wat ik voor je bedrijf kan betekenen, neem dan contact met mij op.

bottom of page