top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvergewoonTwan

Een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe


Een nieuwe ontwikkeling en inzicht in mijn kernactiviteiten creëren een krachtige verbinding, die zowel mij als jou zal versterken en mij dichter bij mijn doelen brengt.


Deze website weerspiegelt op een veel betere manier wie ik ben en wat ik doe, evenals waar ik gelukkig van word. Mijn doel is om bezoekers te voorzien van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring.


Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, wanneer je het even niet meer weet of als je weer controle en grip wilt krijgen over je gedrag, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek of een wandeling om elkaar beter te leren kennen. Mijn expertise ligt in het bieden van ondersteuning op het gebied van veiligheid, gedrag en persoonlijke ontwikkeling.


Daarnaast wil ik ook graag in contact komen met organisaties die geïnteresseerd zijn in teamontwikkeling. En ook als jouw organisatie behoefte heeft aan het verbeteren van de psychosociale veiligheid of het bevorderen van de persoonlijke groei van medewerkers, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.


Op mijn nieuwe website kun je meer informatie vinden over mijn achtergrond, ervaring en de diensten die ik aanbied. Ik geloof dat iedereen het verdient om gehoord en begrepen te worden, en ik ben toegewijd om jou te ondersteunen bij het bereiken van welzijn en groei.


Neem gerust een kijkje op mijn website en neem contact met mij op als je vragen hebt of als je graag een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, of aan de groei van jouw team en organisatie.


Samenwerken aan groei en ontwikkeling bevordert kennisdeling, creëert een ondersteunende omgeving, versterkt relaties en stimuleert gezamenlijk succes. Het is een krachtig middel om onze individuele en collectieve potentie te realiseren en te overtreffen.


Klik op de onderstaande link en ervaar de eenvoud en gemak waarmee ik je van dienst kan zijn. Samen kunnen we werken aan het realiseren van positieve verandering en het bereiken van jouw doelen.


Klik hier: www.gewoontwan.nl195 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page